big BULL

Project - Commercial
Area - 1050 Sq.ft
Location - Surat
Completion Year - 2021

‘The Big Bull’ has been designed keeping in mind the aesthetic view of the riverfront with an opulent yet tranquil setting. It is an ingenious amalgamation of woody and grey colors creating the right mood for work where natural sunlight is omnipresent. The boss cabin is a real depiction of the profession with an interesting element of the ‘bull-bear’.
The most soothing and unwinding space is the library area built for the soul purpose of relaxing and socializing with one another. Brick ceiling in the conference room with warm lighting creates a fascinating experience for rigorous discussions.
The overall interiors have been kept minimal yet captivating without compromising on the synonymous view of the sunset.