PIONEER Group

Projects - Commercial
Area - 2100 Sq.ft
Location - Surat
Completion Year - 2019

This 2100' sq.ft site office located in city centre was more demanding to design, where one attends meetings, welcomes clients, brainstorms and brings plans to fruition.
Alongside the main road, entrance features linear vertical metal fins enhancing overview of structure. The access to office rises from street level, through a lush green lawn spreaded with kota stone on top guiding towards the reception area.
The metal canopy structure consists of slate stone on flooring and cladding complementing the earthy ambience of the office. We provided client with rustic exterior with peaceful outdoor seating and modern workspace. The idea here is to design walls into a vibrant working space. Following down, is OWNER’S CUBICAL, conceptualised with simplicity and efficient designing. The choice of herringbone pattern in ceiling used to break the monotony of colour palette of cabin with wooden tile laid in flooring.
The rest of the material palette was deliberately kept contemporary to enhance owners seating place. The flow of lines with colour combination shows eclectic design with comfortable lightings. Lastly, each zone has been designed differently to indicate purpose of every space. Therefore, Ar. Tejas Mistry & team ensure that every corner of office reflects its design ideologies.