MULTITUDE Veneer

Project - Commercial
Area - 7175 Sq.ft
Location - Surat
Completion Year - 2020

The 4-storeyed house accommodates three generation of one family. This home has a serene vibe with warm engaging spaces and seamless elements. The living room breathes with a double-height having crafted hanging lights in ceiling and black natural stone on the wall. The intent in this project was to infuse pockets of greens within the interior spaces of the property.
A well illuminated living-dining space with white statuario flooring and Matt black modular kitchen, sculptural staircase with indirect light that guided us to the entire property is some interesting elements of this project.
Some designer furniture, pedestal lights, artifacts and bathroom glass partition were highly selective process. Interior have been kept modest which is practical yet aesthetic and the exclusive color palette make this project a peaceful retreat.

Our Projects

An interior Work shop designer is involved in the design or renovation of internal spaces, including structural alterations, furnishings, fixtures and fittings, lighting and colour schemes.